Tak, Theme Creator oraz paint.net i coś jest . Zacząłem tylko się w to bawić bo nigdzie nie mogłem znaleźć motyw z Storm z X-me'na a teraz to dla mnie świetna zabawa. Jeśli ktoś chce i jak będę miał czas mogę spróbować komuś zrobić motyw.
Z czego mi wiadomo może być ciężko chociaż... jakbyś wszystkie obrazki użyte w tym motywie (zdaje się nawet że jest jeden), zmniejszył na wielkość swojego wyświetlacza to wtedy mógłbyś zedytować motyw i zrobić na swój wyświetlacz. A może nie
Jak będzie weekend lub już w piątek zrobię ci motyw na twój telefon lub jak chcesz sam mogę ci podesłać pliki jakie użyte zostały i byś sobie wtedy przerobił je na mniejszą rozdzielczość.
Najpierw podaj jakieś zdjęcie, które można by uznać za motyw przewodni. Wtedy jest o wiele prościej. Uwierz mi bo coś co może podobać się Lhikanowi, może ię nie podobać tobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum