Założyłem ten temat ponieważ chciałem zrobić taką wielką rodzinę Xfire Polish Support. Podawajcie swoje nicki (po co?- po to abyśmy mogli czasem ze sobą zagrać). Mój nick to lisek1995 . Myślę że każdemu spodoba się ten pomysł, a jeśli nie każdemu to większości.
Teoretycznie XPS ma swój "klan" na Xfire - http://www.xfire.com/communities/xpt/
Gorzej że tak naprawdę czasy "świetności" tego forum poszły w zapomnienie
Wszystko się z czasem rozpada! Ludzie się starzeją, dorastają, rodziny zakładają, umierają i w choroby popadają i w nałogi, lub "życiówka" się zaczyna oraz się nudzą wszystkim na stare lata! Nic nie trwa wiecznie i życie krótkie człowieka bardzo jest na tej ziemi! Montujcie ekipy to podołączamy se kto se gdzie tam chce i tyle! Po sprawie! Wszystko ma swój początek, szczyt i upadek! Najlepsza jest faza kulminacyjna zawsze!
To forum przeszlo juz chyba w faze koncowa bo widze, ze niewiele jest chocby tematow z 2012 roku. A szkoda, choc sam o nim zapomnialem na dobre 4 lata, przed chwila mnie cos w pamieci tknelo, ze takie forum istnialo.. W sumie milo poczytac swoje wypociny z tak odleglej daty, czlowiek sobie uswiadamia jaki byl dziecinny. Kiedys potrafilem spedzac kazda wolna chwile udzielajac sie na kazdym forum ktore przypadlo mi do gustu a teraz? Czasem, gdy jest jakis problem w ktorym google nie potrafi pomoc.
No ale zeby nie schodzic z jakze kwitnacego zyciem tematu, ja wciaz mam xfire i choc czasem wylaczone jest na pol roku, zawsze wracam.
username: lineagemaster
Cóż... na upadek forum złożyło się kilka czynników. Osobiście uważam że głównym czynnikiem były cyrki z domenami przez które część społeczności forum zniknęła na dobre. Kolejnym kluczowym gwoździem do trumny było dodanie przez Xfire naszego języka przez co spolszczenie z którego słynęliśmy było zbędne. Ale w sumie zgodzę się z tobą Mat - miło sobie czasem powspominać spamerskie forum
Ja stawiam na dodanie do xfire polskiego języka, to miało wpływ chyba największy. Może jeszcze to, że spora część ludzi olała xfire i po prostu z niego nie korzysta
Ja stawiam na dodanie do xfire polskiego języka, to miało wpływ chyba największy.
No tak jak wspomniałem - był to gwóźdź do trumny
PyToN napisał/a:
Może jeszcze to, że spora część ludzi olała xfire i po prostu z niego nie korzysta
True. Ja osobiście przerzuciłem się na Raptr. Aczkolwiek nie jest to zbyt duży przeskok jako iż jest to kombajn łączący się ze Steamem, Xfire itp. Fakt, nadal jest trochę niedopracowany (łącznie z tym że edycja pliku z grami jest dość pogmatwana) niemniej działa o wiele lepiej niż Xfire po wykupieniu przez Titan. No i dodatkowym plusem jest stara załoga z Xfire.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum