Xfire Polish Support - Xfire.net.pl Strona Główna


   
 
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Filmiki
strajker14
~rozbudzony
Pussymonsta


Wiek: 26
Posty: 2
Wysłany: 2009-10-18, 13:22   Filmiki

Witam. Mam problem z nagrywaniem filmików. Nie chodzi o to, że się nie nagrywa tylko o to, że nie nagrywa z dźwiękiem, a ustawiłem w ustwieniach xfire. Jak wysłałem filmik jakiś, to dźwięku nie było. Nasuwa się moje pytanie, jak zrobić zeby można było nagrać ten dźwięk? Da się jakoś ustawić w ustawieniach? Mimo, że zaznaczyłem żeby nagrywało z dźwiękiem to i tak nie nagrywa.
 
     
PyToN 
Spam BOT



Pomógł: 32 razy
Posty: 1025
Wysłany: 2009-10-19, 09:38   

Sprawdz jakie masz ustawienie w sterownikach audio output/input (wejście/wyjście)

Nastepnie w ustawieniach xfire zobacz czy informacje sa zgodne.



Ewentualnie zmień najpierw jeden czynnik, nagraj 10 sekundowy film i sprawdź.
_________________





Najpierw KLIKNIJ <= , potem pytaj !!!
 
     
strajker14
~rozbudzony
Pussymonsta


Wiek: 26
Posty: 2
Wysłany: 2009-10-19, 14:43   

Wielkie dzięki, przestawiłem ma miks stereo i jest git, dzięki.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
   



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Mapa Forum Template created by Qbs.
Template theme based on Unofficial modifications.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 11