Xfire Polish Support - Xfire.net.pl Strona Główna


   
 
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Filmy
DzikuXXX 
~rozbudzony


Wiek: 26
Posty: 1
Wysłany: 2008-12-23, 18:49   Filmy

Czemu xfire nie nagrywa mi dźwięku z gry? Tylko z mikrofonu? Co musze ustawic?
 
     
NitroNike 
~bywalec



Wiek: 32
Posty: 217
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-25, 03:28   

To samo jak ja, mam problem tylko nie ma dźwięku tylko działa filmy nagrywa tylko brakuje głosu. To jak sie robi żeby mieć głos z filmy xfire.
_________________

....::::::::::::::.....
....::::::::::::::.....
....::::::::::::::.....
 
     
Unidentified 
Jestem Wredny



Pomógł: 24 razy
Wiek: 32
Posty: 384
Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-12-30, 22:20   

Cytat:
Czemu xfire nie nagrywa mi dźwięku z gry? Tylko z mikrofonu? Co musze ustawic?

Sprawdź czy przypadkiem w miksaże
NitroNike napisał/a:
To samo jak ja, mam problem tylko nie ma dźwięku tylko działa filmy nagrywa tylko brakuje głosu. To jak sie robi żeby mieć głos z filmy xfire.
w konfiguracji nie masz wybranego mikrofonu.
Zaznaczyć w konfiguracji aby był głos ?
 
 
     
Gonzou 
~rozbudzony



Posty: 1
Wysłany: 2009-05-13, 11:39   

Niestety mam to samo. Mam Gigabyte EP45-DS3L i k.dźwiękowa jest zintegrowana. W opcji nagrywania dźwieku mam do wyboru tylko: Realtek HD Audio Input lub Realtek HD Digital input. I właśnie jak mam wybrane Realtek HD Audio Input to nagrywa dźwięk tylko z mikrofonu natomiast jak to drugie to nic nie sluchać. Próbowałem zamieniać wtyczki ale to nic nie daje.
_________________
 
     
Crystas16
~rozbudzony


Posty: 1
Wysłany: 2009-11-05, 18:23   

Spróbujcie tak:

Narzędzia ( zakładka w gowym okienku xfirea ) -> Opcje... -> Wideo -> I zaznaczcie puste pole "Nagrywaj dźwięk ".
 
     
NitroNike 
~bywalec



Wiek: 32
Posty: 217
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-11-05, 21:00   

Renger napisał/a:
Zaznaczyć w konfiguracji aby był głos ?

Tak właśnie mam zaznaczone i pewnie mój płyta główna Gigabyte GA-965P-S3

Zrobiłem film i nie ma głos ech :(
_________________

....::::::::::::::.....
....::::::::::::::.....
....::::::::::::::.....
 
     
Hellucinate 
~czipsy przyszły



Wiek: 33
Posty: 11
Wysłany: 2009-11-10, 16:42   

Też miałem problem z tym, moja zintegrowana karta nie nagrywała dźwięku. Mi pomogła wymiana karty na starego (dobrego) SoundBlaster Live! 5.1 - teraz wszystko śmiga, aż miło :P
_________________
 
     
Librix
~rozbudzony


Posty: 1
Wysłany: 2009-11-22, 13:56   

Ja mam płytę Gigabyte P31-ES3G nie da nic się zrobić żeby nagrywał dźwięk ?

[ Dodano: 2009-11-22, 20:10 ]
Rozwiązałem problem należy włączyć miks stereo w panelu sterowania. Możliwe że na karcie Gigabyte jest z góry wyłączony.
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
   



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Mapa Forum Template created by Qbs.
Template theme based on Unofficial modifications.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 11