Xfire Polish Support - Xfire.net.pl Strona Główna


   
 
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Brak dzwiekow w X-fire
aaronioos 
~rozbudzony


Posty: 2
Wysłany: 2009-02-06, 19:20   Brak dzwiekow w X-fire

Mam taki problem - zainstalowalem sobie X-fire'a w wersji 1.103 i nie dzialaja mi w nim dzwieki tj. Dzwiek przychodzacej wiadomosci, dostepnosci znajomego itp.
Z dzwiekiem w komputerze nie bylo i nie ma problemow, w opcjach Xfire mam zaznaczone sygnaly tych akcji. Probowalem tez zmienic Sound Packa ale to nic nie pomoglo :/ Z gory dzieki za odpowiedz
 
     
Unidentified 
Jestem Wredny



Pomógł: 24 razy
Wiek: 32
Posty: 384
Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-02-07, 12:19   

Spróbuj pobrać i zainstalować wersje beta 1.04b http://xfireimg.com/xfire/client/beta/104b.exe były jakieś poprawki związane z dźwiękiem i doszła nowa paczka z dźwiękami. Może to naprawi twój problem, jeżeli nie to wymyśli się coś innego.
 
 
     
aaronioos 
~rozbudzony


Posty: 2
Wysłany: 2009-02-10, 14:56   

niestety dalej nie dziala :/
 
     
PyToN 
Spam BOT



Pomógł: 32 razy
Posty: 1025
Wysłany: 2009-02-10, 20:54   

narzędzia -> opcje -> dźwięki -> ustaw "classic sound pack"
Tak spróbuj.
_________________





Najpierw KLIKNIJ <= , potem pytaj !!!
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
   



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Mapa Forum Template created by Qbs.
Template theme based on Unofficial modifications.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13