Od 5569 do 5500 przeszukałem - nie ma nic ....
Kurde , podaj numer Dark Sectora i będzie git...
A gra jest wykrywana w niezainstalowanych , więc w xfiregames.ini , powinna być a ja nie mogę znaleźć Podajcie numer ...
Witam, mam problem z Watchman, zrobiłem tak jak w tamtym temacie, ale nadal nie wykrywa
Kod:
[5733]
LongName=Watchmen: The End Is Nigh
ShortName=wtmtein
LauncherExe=Watchman by Synergy.exe
DetectExe=Watchman by Synergy.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 21010 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
[5733]
ShortName=wtmtein
LauncherExe=Watchman.exe
DetectExe=Watchman.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 21010 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
Oczywiście na Manualu zaznaczasz folder w którym jest ten plik ^^.
[5733]
ShortName=wtmtein
LauncherExe=Watchman.exe
DetectExe=Watchman.exe
Oczywiście na Manualu zaznaczasz folder w którym jest ten plik ^^.
Tyle to ja sam zrobiłem... BTW gra nazywa się Watchmen. Nadal proszę o pomoc.
Tyle że w TWOIM(nadmieniam) kodzie było Watchman by Synergy.exe to napisałem Watchman.exe , wiedziałem ,że to błąd ,ale brnąłem go dalej ku Twojej uciesze.
Dobra wklej jeszcze raz co Ty tam teraz masz w games.ini i screena folderu z tą grą .
Tyle że w TWOIM(nadmieniam) kodzie było Watchman by Synergy.exe to napisałem Watchman.exe , wiedziałem ,że to błąd ,ale brnąłem go dalej ku Twojej uciesze.
Dobra wklej jeszcze raz co Ty tam teraz masz w games.ini i screena folderu z tą grą .
Do czego prowadzi ten skrót (jak nazywa się plik za skrótem)? xD Bo jeśli zaznaczasz ten skrót to nie dziw się ,że nie chce Ci się dodać gra .
Musi to być plik .exe a nie skrót do pliku .exe ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum