Zanim wyślesz propozycje o dodaniu mnie na liste przyjaciół uzasadnij swój problem/zagadnienie,
nie mam zamiaru trzymać ludzi którzy chcą mieć zapełnioną listę, żeby podnieść swojego ego "ouaaaaa ilu ja mam przyjaciół!!!".
Otóż czytałem cały temat, próbowałem każdym sposobem jaki tu jest napisany, jeszcze zmieniałem po swojemu i itak nie działa. Co lepsze zrobiłem formata dysku C i wgrałem xp i działa wgrałem spowrotem viste i nie widzi, że gram. Mugł bym mieć xp i by nie było problemu ale na xp mi widzi tylko 3.25GB RAM i się lekko muli, a mam 4GB.
Mugł bym mieć xp i by nie było problemu ale na xp mi widzi tylko 3.25GB RAM i się lekko muli, a mam 4GB.
Po prostu masz wersje 64 bitową wisty i dlatego tak pewnie jest z Xfire i pamięcią RAM. Gdybyś zaistalował 32 bitową wersje pewnie problemu by nie było ale też miałbyś 3,2 pamięci ram.
EDIT: Gram na dragon-network i niestety nie oblicza mi tego czasu. Trochę się bawiłem ale to nic nie daje.
witam gram na serwie l2-passion http://l2-passion.com/
do odpalanie sluzy plik z folderu system wklejalem all co tu bulo na forum ale nic nie pomoglo
teraz mam to wklejone
[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=system\L2.exe
DetectExe=system\L2.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|VALIDATE_USING_EXE_NAME|ENABLE_MOUSE|DISABLE_RELEASE
RunElevated=1
Dopisuje sie, tez gram an tym servie posiadam viste x64 i szczerze... biegalem po tym forum bez logowania i przejzalem chyba wszystko co moze L2 dotyczyc, nawet jednemu adminowi d*pe na xfire zawracalem, ale nic nie pomaga, edytowalem to z 40 razy wg waszych postow ;d ale chetnie poczekam na jakies pomysly
XFire oczywiście nalicza czas ale nie mogę wejść na server tzn. wybieram serwer z listy -> daje ok i wywala mi critical error ;/. Jak mam wyłączone xfire to gra działa oczywiście . Spóbuję właczyć xfire jak będe na serwerze jeszcze - być moze się uda. Można coś z tym błędem zrobic na viscie?
ja mam serv gravelanda i mam tez problem nie nalicza czaasu
mam tak:
[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
DetectExe=LineageII.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|VALIDATE_USING_EXE_NAME|ENABLE_MOUSE|DISABLE_RELEASE
RunElevated=1
sciezka do gry: C:\Program Files\lol Lineage II\
a gdy daje:
C:\Program Files\lol Lineage II\system [<- system z tamtąd odpalam l2 ]
i wyskakuje bład nie można odnalesc plikow ...
Witam. Gram na serverze DEX. Problem taki sam jak wyżej... xfire nie widzi odpalonego L2 i nie nalicza mi czasu. Posiadam Vistę x64 Ultimate.
xfire_games.ini
Kod:
[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
DetectExe=LineageII.exe
PlayingDetectType=ByWindow
ProcessWindowTitle=Lineage II
;InGameRenderer=D3D9
;InGameFlags=USE_PRESENT|VALIDATE_USING_EXE_NAME|ENABLE_MOUSE|DISABLE_RELEASE
RunElevated=1
Ścieżka z jakiej odpalam L2 to:
Kod:
D:\Gry\L2 Roxy\system
Z ikonki L2.exe
Troszkę się tym bawiłem przed napisaniem posta, niestety bez skutku... ;/
P.S. Gdy zainstalowałem klienta i wszedłem na officiala, xfire wykrywał L2 na standardowym .ini, więc to chyba wina Visty nie jest... chyba, że się mylę.
Witam
Mam pewnien problem. Odrazu zaznaczam że gram na www.l2.ru, jest to darmowy rosyjski official.
W opcjach xfire ustawilem sciezke do L2 i podczas grania xfire wykrywa mi l2 lecz jezeli chce włączyc transmisje albo nagrywanie to nic się nie dzieje.
Taki mam wpis w xfire_games
[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherExe=LineageII.exe
DetectExe=system\L2.exe
PlayingDetectType=ByWindow
ProcessWindowTitle=Lineage II
;InGameRenderer=D3D9
;InGameFlags=USE_PRESENT|VALIDATE_USING_EXE_NAME|ENABLE_MOUSE|DISABLE_RELEASE
RunElevated=1
Myśle że coś z tym LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir jest nie tak, ponieważ gdy sprawdziłem w rejestrze nie mam takiego wpisu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum