problem jest taki...
przedwczoraj postanowiłem zabawić się Motocross Madness 2
wszystko ładnie pięknie odpaliłem przez xfire (jak wszystkie gry które w nim mam) pograłem z 1h
po jakimś czasie wchodze na profa i co widze?
"Motocross Madness 2 < 1 hour < 1 hour "
może mi ktoś powiedzieć o co chodzi?
To oznacza ze grales mniej niz jedna godzine moze grales tylko 55minut i ci nie zaliczylo pelnej godziny czesto sie tak zdarza,albo poczekaj jeszcze dzien moze sie naprawi.
Pewnie jakis zwykły błąd... poczekaj pare godzin najlepiej do jutra aż zresetują nabite czasy... ja grałem kiedyś 3 h w ET, a naliczyło mi "< 1 hour" po jakimś czasie wszystko było OK
Wysłany: 2006-10-07, 19:44
Erniec, a looknij sobie w mojego profa :]
Motocross jest... na ostatniej pozycji... (w sapera może z 5 min pograłem :-P)
a to że znak < oznacza poniżej 1h to wim
][_ ([]) ][_ mowicie ze ta lista jest dluga ?? moj kumpel ma 2x wieksza liste gier :-P a pozatym ja mam miej ale ile godz mam :-P w kilku grach mam pow. 100godz :-P
Wysłany: 2006-10-16, 19:05
ej no
a kogo to obchodzi że masz więcej h w grze -.-"
ja gram w co chce i ile chce -.-
bez przechwałek w tym temacie... a tak wogle to raczej odpowiedzi na pytanie się nie doczekam więc... temat = śmietnik
modzi do roboty
mam dodanego siebie do listy ale problem leży gdzieś głębiej ponieważ jak odpalam grę przez xfire to widze czy daną gre widzi ;-)
sprostowanie dla tych co nie zrozumieli... gdzy odpalam gry przez xfire zawsze mam na widoku okno xfire
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum