Xfire Polish Support - Xfire.net.pl Strona Główna


   
 
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Problem z połączeniem się Xfire z serverem
gandzia
~rozbudzony


Posty: 2
Wysłany: 2009-01-08, 16:35   Problem z połączeniem się Xfire z serverem

Witam. Mam problem z połaczeniem Xfire z serverem. Poniżej na zdjęciu pokazuje jak to wygląda. Czy mógłby ktoś powiedzieć jak to naprawić???



Z góry thx za pomoc.
 
     
Unidentified 
Jestem Wredny



Pomógł: 24 razy
Wiek: 32
Posty: 384
Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-01-08, 18:42   

Sprawdź czy zapora czy przypadkiem go nie blokuje bo tak to wyglada.

Napisz coś więcej czy posiadasz jakieś zapory, antywirusy itp programy.

Napisz też czy do połączenia z internetem używasz routera.
 
 
     
gandzia
~rozbudzony


Posty: 2
Wysłany: 2009-01-08, 19:15   

Renger - dzięki pomogło to system antywirusowy ESET Smart Security blokował mi Xfire... Już wszystko ok - Jeszcze raz dzięki
 
     
PyToN 
Spam BOT



Pomógł: 32 razy
Posty: 1025
Wysłany: 2009-01-13, 00:18   

gandzia, wystarczy "Pomógł" nacisnąć :)
_________________





Najpierw KLIKNIJ <= , potem pytaj !!!
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
   



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Mapa Forum Template created by Qbs.
Template theme based on Unofficial modifications.
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13