Xfire Polish Support - Xfire.net.pl Strona Główna


   
 
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Problem z połączeniem xfire
Vivo
~rozbudzony


Posty: 1
  Wysłany: 2006-10-07, 10:29   Problem z połączeniem xfire

Witam
Mam problem natury technicznej. Otóż gdy chce się zalogować w xfire wyswietla mi się napis "Connecting to Server" po upływie ok. 30sec. wyskakuje błąd "Error connecting to xfire server" i pisze, żebym przeczytał FAQ na stonie xfire.com dotyczące firewalla. Używam programu antywirusowego BitDefender 9.0 i ustawiłem, aby zezwalał na połącznie xfire. Tak samo postąpiłem z firewallem systemowym (xp). Najdziwniejsze jest to, że raz udało mi się zalogować w xfire i wszystko elegancko działało, az do restartu kompa. Jeśli miał ktos podobny problem i wie jak go rozwiązać to niech napisze. Prosze
Pozdrawiam
 
     
yaszko 
Always on top...



Posty: 117
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2006-10-07, 13:47   

hmm może jakies spamy zatruwaja ci siec ?
_________________

Xfire.pl - Pierwsze i Jedyne Polskie Forum Poświęcone Komunikatorowi Xfire
 
 
     
c0m4r 
~znawca forum



Posty: 385
Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Wysłany: 2006-10-07, 13:59   

yaszko, ja mam to samo, tylko że mi po zalogowaniu do xfire (GDY JESTEM ZALOGOWANY I NAWET JUŻ DO KOGOŚ PISZĘ) wyskakuje wcześniej ramka "błąd połączenia" i reconnect :}
_________________
www.c0m4r.lamarr.pl
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
   



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Mapa Forum Template created by Qbs.
Template theme based on Unofficial modifications.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13