Xfire Polish Support - Xfire.net.pl Strona Główna


   
 
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Zamknięty przez: PyToN
2006-10-04, 17:47
Problem z serwerami Cod 2
fatamorgana 
~rozbudzony



Posty: 9
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2006-10-04, 12:14   Problem z serwerami Cod 2

Po zainstalowaniu spolszczenia nie pokazuje serwerów.Dopóki :) nie zaznaczę ukryj puste serwery wszystko jest OK, kiedy zaznaczam ten filtr juz nie pokazuje żadnych serwerów nawet po odznaczeniu filtra.
Ostatnio zmieniony przez c0m4r 2006-10-04, 17:01, w całości zmieniany 2 razy  
 
     
yaszko 
Always on top...



Posty: 117
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2006-10-04, 14:51   

spróbuj usunąć pliki xfire.ini i xfire_games.ini z folderu Xfire i zainstalować xfire jeszcze raz :)
_________________

Xfire.pl - Pierwsze i Jedyne Polskie Forum Poświęcone Komunikatorowi Xfire
 
 
     
fatamorgana 
~rozbudzony



Posty: 9
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2006-10-04, 17:43   

Siemka - nie wiem jak się naprawiło, ale chyba po piątej reinstalacji xfire :) działa poprawnie.No ale dzieki za zainteresowanie i pomoc.
 
     
PyToN 
Spam BOT



Pomógł: 32 razy
Posty: 1025
Wysłany: 2006-10-04, 17:47   

Problem "sam" sie rozwiązał.
->LocK<-
_________________





Najpierw KLIKNIJ <= , potem pytaj !!!
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
   



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - mangi - Mapa Forum Template created by Qbs.
Template theme based on Unofficial modifications.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 16