paw3l jestem u ciebie dłużnikiem wielkie dzięki stary, przez 2miechy męczyłem się z tym aby dodawać moją ulubioną grę do zainstalowanych a teraz wszystko jest wporzo, pozdro
a ja mam jedno pytanie czy komuś z was na dysku na którym instalujecie tworzy sie folder CHATLOG który statndardowo powinien sie znajdować C:\Documents and Settings\Twój profil\Dane aplikacji\Xfire ?? bo mi sie taki folder tworzy na dysku D gdzie mam zainstalowany XF, troche to jest wkurzająca wie ktos jak mozna sie go z tamtąd pozbyć i żeby ten folder sie przeniusł w inne miejsce ??
A masz włącząne logi czatowe ??
Jezeli tak to spróbuj utworzyc katalog "chatlog" i pogadaj z kims dla testu.
Mozesz takze kliknąc prawym myszki na osobie z listy i sprawdzic czy jest aktywny przycisk "pokaż logi czatowe"
nie ma włączonych logów ale próbowałem przenieść ten folder tam gdzie powinien być i włączyłem logi to nawet ich nie widział nie wiem kurde co jest grane
Jeżeli chodzi o ścieżkę zapisu ustawień konta xfire i logów to nie jest nigdzie powiedziane że musi ona być na C może to być zupełnie inny dysk. Ja np mam kilka systemów na kompie i mam logi i ustawienia konta w w Xfire w K:\Documents and Settings\... Scieżkaq ta jest zależna od tego na jakim dysku masz zainstalowany system operacyjny, jeżeli jes to dysk D to znaczy jednoznacznie ze logi będą ci zapisywane na dysku D i tego nei zmienisz.
Wysłany: 2007-07-14, 10:12
Heh ja od dłuższego czasu mam tak, że zmiany ustawień mi nie zapisuje - a autologin to ostatnio działał mi pół rok temu.. - ale zdążyłem się do tego przyzwyczaić.. swoją drogą jeśli tyle osób ma z tym problem to po co spolszczenia robić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum