Wysłany: 2007-07-14, 12:00
Cytat:
Po to żeby xfire był spolszczony
Ściągam, ustawiam na polski, wyłączam xfire, włączam i znów jest angielski. I tak ma każdy kto ma problem z ustawieniami a jest wiele takich osób. Mi to nie przeszkadza bo mam po ang od początku ale są agenci których angielski kończy się na I'm.
Cytat:
zauważyliście że świeżaki głównie tu biją z pierwszym postem i znikają?
Zainstalowałem XFire (xfire_installer_27409) i nie zapisuje mi ustawień, wchodząc w C:\Documents and Settings\xxx\Dane aplikacji\Xfire mam tylko jeden plik XfireUser a tego drugiego nie ma . Nie zapisuje mi loginu i innych ustawień. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem, kilka razy odinstalowywałem i czyściłem ze wszystkiego co ma xfire w nazwie. Będę wdzięczny za pomoc.
ech... grzebią coś Ci programiści i dupa... Ja kiedyś grzebałem w CFG i była taka linijka gdzie ten dugi plik miał być czyli Documents and Settings, ja mialem problem gdyż w mojej nazwie była polska litera, a on odczytywał jakiś inny znak. Zmieniłem na daną i było wszystko gitez... A teraz dupa nawet tego walniętego wersa nie ma
tez nie pomaga A moze wiecie, mam gre orginałke Faces of War, i za kazdym razem manualnie musze ja dodawac do gier zainstalowanych poniewaz po wylazceniu xfire i ponownym wlaczeniu juz jej w zainstalowanych nie ma
Wysłany: 2007-10-06, 12:56
Eee powiedz mi ktoś gdzie jest ten xfireUser.ini bo ja go w folderze z xfire nie widze. A co do Faces of War to jak zwykle bug xfire, ja to samo z Metinem2 miałem..spójrz na forum xfire może coś tam o tym piszą, kiedy to naprawić bądź jak zrobić to samemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum