Xfire Polish Support - Xfire.net.pl Strona Główna


   
 
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Offtopic dotyczący spolszczenia
PyToN 
Spam BOT



Posty: 1025
Wysłany: 2007-04-08, 12:27   

Jezeli ktos ma problem z dodawaniem gier to niech zmieni na język angielski.
Spolszczenie jest stare i nie obejmuje najnowszego update, czyli nowe opcje w dodawaniu gier.
_________________





Najpierw KLIKNIJ <= , potem pytaj !!!
 
     
simian raticus 
~czipsy przyszły



Wiek: 36
Posty: 27
Ostrzeżeń:
 1/4/4
Wysłany: 2007-04-09, 06:26   

Niestety na razie zostanę przy angielskim . . . jednak już się przyzwyczaiłem odpalać gry przez Xfire :-) W dodatku pulpit czysty :-)
_________________


 
     
Fortun 
~ten który wie...



Wiek: 24
Posty: 572
Wysłany: 2007-04-09, 19:31   

Myślę, że zanim yaszko zdąży zaktualizować spolszczenie, żeby wykrywało gry, to już następne wyjdzie i znowu będzie złe :mrgreen:
_________________

 
     
Zelk0wy 
~rozbudzony



Wiek: 29
Posty: 2
Skąd: War Saw
Wysłany: 2007-06-06, 22:49   

Witam, sorka ale jestem nowy więc to pytanie pewnie mieliście już ze 9999 razy... :P

Ściągnąłem spolszczenie, pokopiowałem co trzeba i nie wyświetla mi się w ogóle polski w Languages. Help :idea:
 
     
ZeFFir 
Crazzyyy !?



Wiek: 18
Posty: 544
Wysłany: 2007-06-06, 23:10   

Tak trudno założyć nowy temat!?
Geeez....
_________________

Pomogłem? Nie dziękuj, kliknij ;)

Zanim wyślesz propozycje o dodaniu mnie na liste przyjaciół uzasadnij swój problem/zagadnienie,
nie mam zamiaru trzymać ludzi którzy chcą mieć zapełnioną listę, żeby podnieść swojego ego "ouaaaaa ilu ja mam przyjaciół!!!".
 
     
Hate_Machine
[Usunięty]

Wysłany: 2007-06-06, 23:37   

ZeFFir napisał/a:
Tak trudno założyć nowy temat!?
tylko po co? -.-"
już lepiej żeby w jednym temacie był burdel niż na całym forum :roll:
 
     
PyToN 
Spam BOT



Posty: 1025
Wysłany: 2007-06-07, 09:42   

ZeFFir napisał/a:
Tak trudno założyć nowy temat!?

Od tego jest ten topic :P

Zelk0wy napisał/a:
Ściągnąłem spolszczenie, pokopiowałem co trzeba i nie wyświetla mi się w ogóle polski w Languages. Help

Skopiuj jeszcze raz przy wyłączonym xfire, potem włącz i sprawdz. Musi dzialac !
_________________





Najpierw KLIKNIJ <= , potem pytaj !!!
 
     
Unidentified 
Jestem Wredny



Wiek: 30
Posty: 384
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-06-07, 17:10   

jeżeli nie widać to znaczy że wrzuciłeś spolszczenie nie w takiej formie jak trzeba, np zamiast pliku xfire_lang_pl.dll wrzuciłeś po rozpakowaniu katalog w którym ten plik sie znajduje. Zdaje sie ze winrar tworzy taki katalog, w winzipie go nie ma.


Pewnie jak rozpakowywałeś to masz spolszczenie wgrane w takiej formie:
C:\Program Files\Xfire\xfire_lang_pl_1.76\xfire_lang_pl.dll
a powinno być:
C:\Program Files\Xfire\xfire_lang_pl.dll
 
 
     
Zelk0wy 
~rozbudzony



Wiek: 29
Posty: 2
Skąd: War Saw
Wysłany: 2007-06-08, 22:59   

Dobra dobra, już mi działa.
Dziwne bo wszystkie pliki były na swoim miejscu a zadziałało dopiero jak podmieniłem je na nowo. :roll:
Ech ta nooczesna technika... :P
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
   



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Mapa Forum Template created by Qbs.
Template theme based on Unofficial modifications.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 11