Xfire Polish Support - Xfire.net.pl Strona Główna


   
 
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Offtopic dotyczący spolszczenia
yaszko 
Always on top...



Posty: 117
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2007-01-30, 22:17   Offtopic dotyczący spolszczenia

W tym temacie offtopic dotyczący spolszczenia.
_________________

Xfire.pl - Pierwsze i Jedyne Polskie Forum Poświęcone Komunikatorowi Xfire
Ostatnio zmieniony przez c0m4r 2007-05-05, 21:24, w całości zmieniany 6 razy  
 
 
     
human85 
~rozbudzony


Wiek: 32
Posty: 8
Wysłany: 2007-01-31, 12:36   

Hmm a czy przy tym spolszczeniu, nie będzie takich problemów jak przy poprzednim? A mianowicie, chodzi o "przeźroczystego" xfire...zaraz po otwarciu...

p.s. mam nadzieje, że spolszczenie będzie działać ;)
_________________
Only Human
 
     
yaszko 
Always on top...



Posty: 117
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2007-01-31, 14:50   

przeczytaj uważnie temat ... błąd został naprawiony :)
_________________

Xfire.pl - Pierwsze i Jedyne Polskie Forum Poświęcone Komunikatorowi Xfire
 
 
     
human85 
~rozbudzony


Wiek: 32
Posty: 8
Wysłany: 2007-01-31, 18:52   

yaszko, tak, racja, działa poprawnie:) Moje gratulacje ;)
Pozdrawiam.
_________________
Only Human
 
     
yaszko 
Always on top...



Posty: 117
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2007-01-31, 21:09   

Proszę o zgłaszanie bugów i niedociągnięć w tym temacie :)
_________________

Xfire.pl - Pierwsze i Jedyne Polskie Forum Poświęcone Komunikatorowi Xfire
 
 
     
Unidentified 
Jestem Wredny



Wiek: 30
Posty: 384
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-01-31, 21:13   

Mam kilka pytań :)

1) Kiedy będzie pełne poprawione spolszczenie, i przetłumaczone w nim to co jest angielskie?

2) Może by tak przerobić trochu instalator tego spolszczenie.
Miałem problem z zainstalowaniem go, jak się okazało instalator nie mógł podmienić pliku bo xfire go wykorzystywało, dlatego przydała by się w nim opcja która sprawdza czy xfire jest uruchomiony, jezeli tak to powinno sie pojawic okno informujace z pytaniem czy go zamknąć. Po instalacji standardowo powinien się pojawić checkbox którym można by ponownie uruchomić xfire, i dodatkowo jeszcze można by dać checkboxa który usuwałby instalke (tak jak np podczas instalacji win-zipa jest)

Błędy komunikatora:

 
 
     
yaszko 
Always on top...



Posty: 117
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2007-01-31, 22:12   

wiem wiem .... :) to okienko po prawej nie należy do pliku językowego Xfire :( Narazie nie da się tego spolszczyć .. niestety. Piszę "narazie" bo nad tym pracuje i wkrótce napisze co da się z tym zrobić :)
_________________

Xfire.pl - Pierwsze i Jedyne Polskie Forum Poświęcone Komunikatorowi Xfire
 
 
     
c0m4r 
~znawca forum



Posty: 385
Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Wysłany: 2007-02-01, 01:26   

yaszko napisał/a:
Narazie nie da się tego spolszczyć .. niestety. Piszę "narazie" bo nad tym pracuje i wkrótce napisze co da się z tym zrobić :)

nie da się gdyż jest to wiadomość zapewne ładowana z serwerów xfire.com
rozwiązanie? wstawienie zamiast przekierowania bezpośredniego tekstu.
tyle, że trzeba znaleźć gdzie ten szkopuł ukryty ;-)
_________________
www.c0m4r.lamarr.pl
 
     
Hate_Machine
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-06, 14:28   

tak właściwie... po co komu spolszczenie do tego? :D
 
     
yaszko 
Always on top...



Posty: 117
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2007-02-06, 15:15   

jak spolszczać to dokładnie :)
_________________

Xfire.pl - Pierwsze i Jedyne Polskie Forum Poświęcone Komunikatorowi Xfire
 
 
     
Hate_Machine
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-06, 22:32   

Renger napisał/a:
Miałem problem z zainstalowaniem go, jak się okazało instalator nie mógł podmienić pliku bo xfire go wykorzystywało
hmm... właśnie zassałem i zainstalowałem tego .dll przy włączonym xfire i nic nie wył wszystko jest ok...
co do spolszczenia w zakładce Narzędzia -> Skórka -> zamiast więcej skórek mamy More Skins... :roll:
a tak ogólnie to nawet nawet... ale i tak już się do eng przyzwyczaiłem :lol:
 
     
yaszko 
Always on top...



Posty: 117
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2007-02-07, 20:49   

"More Skins" było już wspominane ... polecenie zewnętrzne
_________________

Xfire.pl - Pierwsze i Jedyne Polskie Forum Poświęcone Komunikatorowi Xfire
 
 
     
Unidentified 
Jestem Wredny



Wiek: 30
Posty: 384
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-02-09, 07:59   

Co do tych poprawek to jest spolszczenie tego bocznego panelu ale we wszystkich wersjach językowych mam teraz polskie, jednak to jest dla mnie mało istotne teraz.

Jednak szykuje sie kolejna poprawka spolszczenia do wersji 1.69 ;)
W tej wersji doszła możliwość wł/wył dźwięku podczas robienia screenów, pojawił sie nowy checkbox którego w polskej wersji nie widać
 
 
     
yaszko 
Always on top...



Posty: 117
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2007-02-09, 08:44   

Poprawione :) Zapraszam do ściągania
_________________

Xfire.pl - Pierwsze i Jedyne Polskie Forum Poświęcone Komunikatorowi Xfire
 
 
     
lary90 
~coś tam napisze



Wiek: 26
Posty: 35
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2007-02-10, 17:28   

Nom nieźle nieźle. 8)
_________________

Narzędzia ułatwiające codzienną pracę
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
   



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Mapa Forum Template created by Qbs.
Template theme based on Unofficial modifications.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 15