Hmm a czy przy tym spolszczeniu, nie będzie takich problemów jak przy poprzednim? A mianowicie, chodzi o "przeźroczystego" xfire...zaraz po otwarciu...
1) Kiedy będzie pełne poprawione spolszczenie, i przetłumaczone w nim to co jest angielskie?
2) Może by tak przerobić trochu instalator tego spolszczenie.
Miałem problem z zainstalowaniem go, jak się okazało instalator nie mógł podmienić pliku bo xfire go wykorzystywało, dlatego przydała by się w nim opcja która sprawdza czy xfire jest uruchomiony, jezeli tak to powinno sie pojawic okno informujace z pytaniem czy go zamknąć. Po instalacji standardowo powinien się pojawić checkbox którym można by ponownie uruchomić xfire, i dodatkowo jeszcze można by dać checkboxa który usuwałby instalke (tak jak np podczas instalacji win-zipa jest)
wiem wiem .... to okienko po prawej nie należy do pliku językowego Xfire Narazie nie da się tego spolszczyć .. niestety. Piszę "narazie" bo nad tym pracuje i wkrótce napisze co da się z tym zrobić
_________________ Xfire.pl - Pierwsze i Jedyne Polskie Forum Poświęcone Komunikatorowi Xfire
Narazie nie da się tego spolszczyć .. niestety. Piszę "narazie" bo nad tym pracuje i wkrótce napisze co da się z tym zrobić
nie da się gdyż jest to wiadomość zapewne ładowana z serwerów xfire.com
rozwiązanie? wstawienie zamiast przekierowania bezpośredniego tekstu.
tyle, że trzeba znaleźć gdzie ten szkopuł ukryty ;-)
_________________ Xfire.pl - Pierwsze i Jedyne Polskie Forum Poświęcone Komunikatorowi Xfire
Hate_Machine [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-06, 22:32
Renger napisał/a:
Miałem problem z zainstalowaniem go, jak się okazało instalator nie mógł podmienić pliku bo xfire go wykorzystywało
hmm... właśnie zassałem i zainstalowałem tego .dll przy włączonym xfire i nic nie wył wszystko jest ok...
co do spolszczenia w zakładce Narzędzia -> Skórka -> zamiast więcej skórek mamy More Skins...
a tak ogólnie to nawet nawet... ale i tak już się do eng przyzwyczaiłem
Co do tych poprawek to jest spolszczenie tego bocznego panelu ale we wszystkich wersjach językowych mam teraz polskie, jednak to jest dla mnie mało istotne teraz.
Jednak szykuje sie kolejna poprawka spolszczenia do wersji 1.69
W tej wersji doszła możliwość wł/wył dźwięku podczas robienia screenów, pojawił sie nowy checkbox którego w polskej wersji nie widać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum