Wysłany: 2007-08-30, 07:35 Nowa skórka xfire (Shadow)
Pewnie większość z Was zauważyła, że doszła nowa skórka do xfire.
Osobiście używam jej, myślę że narazie daje rade.
Wszystko jakby przejrzyściej wygląda, bardziej "profesjonalnie"
Zainstaluj sobie IRCa + nnscript,
a do xfire masz taki dodatek? Wątpię.
Customowe skórki są zwykle proste,
jak na tak duży komunikator i tak dużą liczbę użytkowników mogliby się postarać i włożyć trochę pracy w nowy wygląd nie tylko samego xfire, ale i interface'u, który jest zwyczajnie biedny.
jak na tak duży komunikator i tak dużą liczbę użytkowników mogliby się postarać i włożyć trochę pracy w nowy wygląd nie tylko samego xfire, ale i interface'u, który jest zwyczajnie biedny.
Niestety, z moich obserwacji wynika, że autorzy sobie lekko olewają pewno problemy. Istnieje prawdopodobieństwo (nawet spore), że się mylę, ale póki co nie zmienię swojego zdania.
Czepiacie się wyglądu xfire. Dla mnie nie jest ważny wygląd tylko funkcjonalność samego programu. Większość rzeczy które ładnie się prezentują są do dupy (np. windows vista). Lepiej żeby zajęli się bardziej przydatnymi rzeczami a nie wyglądem, np przydała by się obsługa pluginów czego mi brakuje. Nowa skórka nie jest wcale taka zła, jest tylko niedopracowana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum