Edit PyToN
Czerwony kolor jest zarezerwowany dla adm&mod
a kto Ci takich głupot naopowiadał ??
pokaż mi taki punkt w regulaminie - nie ma , więc sorry ale "ćwe robalu"
P.S. jak chcesz sobie coś rezerwować to zablokuj możliwość używania tego przez zwykłych użytkowników
EDIT:
P.S.2. nadużywasz uprawnień moderatora do edytowania postów, które nie łamią żadnego punktu regulaminu
Wysłany: 2006-10-09, 19:34
hmm... odkąd "bawie" się na forach to nigdzie nie widziałem aby czerwony był kolorem tylko dla adminów tudzież modów
ja bardzo często na forach pisze na czerwono i jakoś nikt się nie czepiał :]
dobra żeby nie było że offem jade to coś napisze na temat
ja na linuxie może z 5 minut posiedziałem bo jakoś sobie nie mogłem z ustawieniami poradzić co nie oznacza że nie wróce do niego i nie spróbuje ponownie :-P
nicram44, to takie niepisane prawo, ale zgadzam się, że wcale nie jest ZAREZERWOWANY, kazdy może go używać. Admin przy swoich dopiskach poprostu się podpisuje. Admin czy tam mod.
no i tu jesteś w błędzie... jeżeli dany post jest nie na temat czy łamie zasady to kasujesz go... a nie zmieniasz treść... raczej wątpię żebyś się cieszył jak ktoś by ci zmieniał to co napisałeś :]
no i tu jesteś w błędzie... jeżeli dany post jest nie na temat czy łamie zasady to kasujesz go... a nie zmieniasz treść...
Ty jestes w błędzie.
Jezeli np. ktos napisze cos o sobie i przykladowo zazemsci to według ciebie mam wykasowac caly post.
Wystarczy jedynie edytowac slowa np. po przez "***".
no i nie zrozumiałeś mnie chodzi mi o to że jeżeli post łamie regulamin to kasujesz go ew ślesz pw do danej osoby że post był niezgodny z regulaminem
jeżeli jest że pisze coś na temat a zarazem obraża kogoś czy coś w tym stylu to chyba na takie wypadki są ostrzeżenia nie?
i tu jesteś w błędzie... jeżeli dany post jest nie na temat czy łamie zasady to kasujesz go... a nie zmieniasz treść... raczej wątpię żebyś się cieszył jak ktoś by ci zmieniał to co napisałeś :]
a czemu by nie? chociażby dlatego żeby zrobić takiemu delikwentowi na złość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum