Który procesor wybrać oczywiście Intela [potrzebuje porządny procesor do gierek o dużych wymaganiach który wybrać ?]
Celeron czy Pentium 4
Pozdrawiam Drelo
Zanim wyślesz propozycje o dodaniu mnie na liste przyjaciół uzasadnij swój problem/zagadnienie,
nie mam zamiaru trzymać ludzi którzy chcą mieć zapełnioną listę, żeby podnieść swojego ego "ouaaaaa ilu ja mam przyjaciół!!!".
Moim zdanie najlepszy Penitum 4 lub Penitum D bo juz 200 zł około, ale już nie warto lepszy wez Core 2 Duo tanio kosztuje i dobry. Bo ja mam juz prawie rok mój komputer mam C2D xD
No dzięki koledzy ale jak wyżej kolega wspomniał mam płyte główną nową pod intela więc muszę jeszcze dokupić procka ale tak a by wydajnie współpracowała z kartą graficzną
i o to pytanie czy wziąść procka z 512 kb pamięcią cache czy 1 mb ?
pozdrawiam Drelo[moim zdaniem chyba wiecej znaczy lepiej ] ^_^
W sumie tak.Ale Będziesz musiał kupić chłodzenia (bo tam nie ma) które kosztuje nie dużo.
Możesz również podkręcić go z 3.0GHz do np. 3,4GHz na zwykłym,tanim chłodzeniu.Więc CoD4 nie powinien się ciąć,ale zależy też,jaką masz kartę graficzną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum