Wysłany: 2007-11-01, 11:51 kolejne inteligentne pytanie...
od razu to powiem... nie ja jestem pomysłodawcą tego pytania więc wara
a pytanie brzmi następująco "Czy można jakoś zablokować ikony na pulpicie aby się np. same nie przesunęły na bok?"
(według mnie jest to chyba nie możliwe ale może znacie jakiś sposób... na zaspokojenie mojego kumpla który nienawidzi jak ikony mu idą w booook )
Same przesunęły na bok? W sensie takim, że on sam przesunie je przez przypadek? To po mojemu się nie da bo wtedy chyba cały pulpit by musiał być zablokowany i nie można by było na nim nic dodawać^^
Lolz to ja nie wiem co on ma bo normalnie to automatycznie nic się nie przesuwa tylko wchodzi w pierwsze wolne miejsce...a wg typu to trzeba sobie samemu zmienić bo samo tego nie zrobi. W ogóle to z deka śmieszny problem^^
może sprostuję... np. po instalce nowego winampa automatycznie wszystkie ikony które były na pulpicie przeszły na boczek (nie wiedzieć po co xD) a że mój kumpel woli mieć ikony porozrzucane według jego widzimisię to zdeka wkurzające się robi
Loolz, to ja nie wiem co Wy macie^^ u mnie jest tak jak powiedział, zainstaluje np winampa to skrót do niego pojawia się w pierwszym wolnym miejscu od lewej i tyle. Dobrze, że nie mam tak jak Wy bo bym się załamał...
Matelan, ty chyba nie łapiesz o co chodzi
tu nie chodzi o to że po instalce na pulpicie pojawia się nowy skrót tylko o to że po instalce wszystkie skróty które były porozrzucane po pulpicie rzucają się na bok
ja tam też problemu nie widzę bo nie lubię burdelu z ikonek na pulpicie ale cóż nie mój komp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum