elo elo 3 2 0 ja hcialem zby wyscie mnie zrobili jakos admina bo mam wprawe w prowadzeniu forum raz zlorzylem na fora.pl i poszlo superasciowato noo to jak bedzie?
- bardzo dobra znajomość skryptu phpBB by Przemo zarówno pod względem konfiguracji jak i kodu.
- umiejętność konfiguracji serwera
- zaawansowana znajomość html i css
- podstawowa znajomość php i MySQL
- mile widziana znajomość JS, ajax, xml i innych jeżyków programowania do tworzenia stron internetowych
- odpowiedzialność
- dobre stosunki z innymi użytkownikami
- staż na forum, wiadomo że nie najmie się nikogo kogo się nie zna i jest zarejestrowany od kilku dni
- znajomość regulaminu
- zgoda wszystkich administratorów
- pomysły na rozwój forum
- bardzo dobra znajomość komunikatora xfire
- znajomość języka angielskiego
- reklama komunikatora i serwisu
- umiejętność administracji i znajomość przyszłego serwisu
- zbieranie informacji o xfire
- i wiele innych rzeczy których nie mam czasu wymieniać
Jeżeli prowadzisz forum na forka.pl to nie masz zielonego pojęcia jak postawić prawdziwe forum które nie bazuje na generatorze i nawet nie masz wgladu do bazy danych i kodu. Możesz mi jednak podać adres tego forum na PW zobacze jak sobie radzisz z tym forum. Jeżeli forum już nie istnieje to oznacza jednoznacznie że nie umiesz takiego forum utrzymać więc na administratora się nie nadajesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum