Piszę tutaj, gdyż mam problem. Otóż, przy niektórych grach dzieje się dosyć nieciekawa sytuacja. Jakiś czas po włączeniu rozłącza nagle z internetu, co za tym idzie i z xfire. Przez to nie mogę sobie spokojnie pogadać ze znajomymi oraz wbija mi mniej godzin. Wiecie może jak temu zapobiec ??
Otóż, przy niektórych grach dzieje się dosyć nieciekawa sytuacja. Jakiś czas po włączeniu rozłącza nagle z internetu
Chcesz powiedzieć, że np jak odpalasz sapera to ci neta wywala ? Ale jak właczysz pasjansa to juz śmiga wsio ?
Napisz może dokładniej coś o swoim dostawcy internetu, modem, marka, numer buta itp.
Pozdrawiam
Nadal nie wiem czy chodziło ci o to, że gdy właczasz gre to ci wywala neta ?
Dośc dziwna sytuacja, być może po prostu ci zrywa połaczenie samo z siebie, a nie chodzi tu o gre.
Napisz w jakim czasie dokładniej ci wywala neo, w jakiej sytuacji konkretnej (chodzi o więcej szczegółów).
Po tym co narazie napisałeś nie można stwierdzic nic racjonalnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum