Wysłany: 2009-02-21, 01:40 Problem z wywołaniem okna czatu i czatem podczas grania!!!!
Witam
problem lub pytanie jak kto woli: Pisząc w oknie "X" podczas gry, czy to normalne że to co pisze na "X", jest jednocześnie pisane/widoczne w grze????
Kolejny problem dotyczy wywołania okna czatu podczas grania ( Scroll+X lub inna konfiguracja),
Po której aktualizacji nie mogłem wywołać okienka czatu, sprawdzałem w ustawieniach robiłem reinstalacje nie pomogło, chcąc odpisać musiałem Alt+Tab . Dopiero dziś z ciekawości wyłączyłem w "X" Śledzenie statystyki kill/death i pomogło, działa A czy może jest jakiś inny sposób żeby scroll+X działał i staty były zapisywanie???
Pisząc w oknie "X" podczas gry, czy to normalne że to co pisze na "X", jest jednocześnie pisane/widoczne w grze????
tak
telekubanczyk napisał/a:
Dopiero dziś z ciekawości wyłączyłem w "X" Śledzenie statystyki kill/death i pomogło, działa A czy może jest jakiś inny sposób żeby scroll+X działał i staty były zapisywanie???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum