Nawet nie chce mi się pisać i le błędów znalazłem. OK, zrozumiem, że niektóre rzeczy można źle przetłumaczyć, ale to spolszczenie jest gorsze niż te poprzednie z tej strony. Po drugie pełno błędów stylistycznych i interpunkcyjnych. Jednym słowem... kiszka - popracuj nad tym, to może coś z tego będzie.
Popatrz sobie na tą wersję spolszczenia [link_usunięty]
Ostatnio zmieniony przez Hate69 2008-01-04, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
Nawet nie chce mi się pisać i le błędów znalazłem.
proszę o wskazanie jakiegokolwiek błędu. O istnieniu błędów stylistycznych wiemy, są one do poprawy, jednak jakby nie patrzyć po testach twojego spolszczenia nie moge też powiedzieć że ich tam nie ma.
Goyaka napisał/a:
ale to spolszczenie jest gorsze niż te poprzednie z tej strony
Pisząc to zdanie sam sobie zaprzeczyłeś. Jakbyś testował to i poprzednie zauważyłbyś że aktualne spolszczenie bazuje na moim, a dokładniej jest jego kontynuacją. Dziwne tylko że nagle tyle błędów w nim wyskoczyło.
Goyaka, niestety ale sam sobie zaszkodziłeś pisząc tego typu posta. Wystawiałeś na naszym forum linka do spolszczenia twojego autorstwa, nikt nigdy go nie krytykował, nikt się nie czepiał, po prostu było i ludzie tam wchodzili i go pobierali. Mogliśmy nawiązać współpracę serwisów, mogliśmy się nawzajem promować a nawet połączyć tak żeby każdy na tym skorzystał. Mogłeś na tym tylko zyskać, teraz stracisz. Administracja od tego momentu nie będzie już akceptowała czegoś takiego, widocznie byliśmy zbyt dobrzy pozwalając ci promować twoją stronę.
No no, Super Nawet mi się nie śniło, że istnieje spolszczenie do Xf. Używam od dawna i już przyzwyczaiłem się, że jest po angielsku. Ale teraz w końcu będę mógł obsługiwać program w ojczystym języku. Thx
spolszczenie działa poprawnie tylko na wersji xfire 1.85, w wypadku nowszej może nie wyświetlać wszystkich funkcji. W ciągu kilku dni postaram się wydać jakieś update spolszczenia dla wersji 1.88
Zapowiadana to była juz jakis czas temu. Nowe spolszczenie jest pisane całkowicie od nowa, nie jest jeszcze gotowe jednak większość jest juz przetłumaczona. Kto bedzie chciał jeszcze nie pełną przetłumaczoną nowa wersje działającą pod 1.91 niech sie do mnie na xfire odezwie to ja podeśle.
Ewentualnie moge przygotować na szybko spolszczenie bazujące na starej wersji tak zeby dzialalo na nowej poprawnie, a z czasem wyjdzie nowa wersja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum