Cze all na wstepie tego posta chcialem podziekowac yaszko ze wogule sie wzial za to i poswiecil swoj czas na spolszczenie xfire i ulatwienie niektorym obslugiwanie sie tym programem a jak sie nie myle mlodziez uczy sie chyba jezykow obcych i nie powinni miec z tym problemu ale znajac nasza polska mentalnosc jestesmy troszke wygodni . Choc z 2 strony jestem zdziwiony ze ktos kto stworzyl xfira nie pomyslal od samego poczatku o polskim jezyku skoro sa tam takie jak : koreanski , 2 chinskie . Chmm czy moze polski jest trudniejszy niz owe wymienione ale coz jakos sobie radzimy i mamy kogos co sie tym zajal. Dobra tyle na wstepie bo widze ze sie troszke zagalopowalem a nie oto mi chodzilo. Wiec przejdzmy do celu jest maly problem zwiazany z spolszczeniem tego programiku ogolnie chodzi ze po zainstalowaniu nakladki po polsku nie mozna dodac zadnej gry ktora nie byla zainstalowana .Ja tego nie zauwazylem gdyz nie u mnie wystapil ten problem ( uzyw. wersje eng ) tylko u kolegi ktory zainstalowal spolszczenie i nie mogl dodac ET do xfire dopiero gdy powrocil do jezyka eng mogl to uczynic poniewaz pojawily sie te opcje ktore wczesniej byly a w jezyku polskim nie wiec na przyszlosc dla wszystkich ktorzy zainstaluja spolszczenie najpierw zrobcie to w wersji eng a potem tylko zmiencie sobie na pol do czasu gdy oczywiscie zostanie to poprawione . Pozdr all player
Muad'D!b, to jest spolszczenie, które nie działa poprawnie w najnowszych wersjach xfire, nowym spolszczeniem zajmować się będzie z tego co wiem Ranger.
Dzisiaj wydam (jak zdąze) nieoficjalną poprawioną wersje kompatybilną z xfire 1.74. Wydaje się niby mało przerabiana a jak się zerknie do środka to jest tego jak diabli
Ja bym miał tylko mała sugestię - zmień Skasowany (ang. frags) na np. fragi; nawet ładnie sie spolszcza, bo jednak "Skasowany" to źle brzmi i jest za długie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum