hm, nie trzeba mieć oryginalnego JA zeby grac przez sieć
Zanim wyślesz propozycje o dodaniu mnie na liste przyjaciół uzasadnij swój problem/zagadnienie,
nie mam zamiaru trzymać ludzi którzy chcą mieć zapełnioną listę, żeby podnieść swojego ego "ouaaaaa ilu ja mam przyjaciół!!!".
Umówmy się na grę w którą większość będzie miała czas i możliwość grać, co ?
bym coś napisał ale tak to byśmy zataczali koło w błędnym oceanie ^^"
może w Heroes III pograjcie to ma niskie wymogi ale nie... gorzej z czasem pewno będzie
Jeśli chodzi o JA, to może niedługo będę go miał (w sensie, że może już w tym tygodniu). Z MMORPG'ów jak dla mnie lineage odpada, gdyż za dużo waży. Mnie naprawdę nie chce się ściągać ok. 3,5 GB. Z MMO proponowałbym coś darmowego, możemy ewentualnie pograć w ET
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum